Støtte

GARANTIPOLICY
KONTAKTINFORMASJON
FAQ
ABS360
VERKTØY
Extra


Skiltnummer:

Er du på jakt etter felger til en bestemt bil? Skriv inn skiltnummer og vi vil vise deg felger som passer!
Skiltsearch_rim
ABS Wheels Logo
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din surfeopplevelse, vise personlig tilpassede annonser eller innhold og analysere vår trafikk. Ved å klikke "Godta alle" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapselspolicy
Aksepter
Avvis
Juster

ABS360 - Patenter, innovasjon og design

ABS360 Kona
ABS360 Kona
ABS360 PRV
ABS360 lamborghini
ABS360 Jaguar 1
ABS360 Jaguar 2
ABS360 Tesla
ABS 360 rolls royce

Hvor lenge har ABS360 vært på markedet?

ABS360 har vært tilgjengelig på det svenske markedet siden 2005. Systemet blir også brukt av andre felgprodusenter. Et eksempel er det amerikanske luksusmerket Zito Wheels, som har montert felgene sine med ABS360 fra ABS Wheels.

Er ABS360 trygt?

Den første bilen som ble utstyrt med ABS360 var en BMW M3, eid av grunnleggeren av ABS Wheels, Andie Lahdo. I dag, rundt 16 år senere, er systemet montert på tusenvis av biler over hele verden. ABS360 er montert på alt fra Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce til Volvo 740. Systemet er også egnet for varebiler, tyngre SUV-er og lette lastebiler. Listen over eksklusive biler som velger å kjøre med systemet, er lang. For å gi deg ekstra trygghet har vi valgt å demonstrere racersjåfør Dennis Martinsson, som kjører med det populære felgmodellen ABS 355 med ABS360. Bilen har over 700 hestekrefter! Dette er et sikkert og robust system som har vært tilgjengelig på det svenske markedet siden 2005. ABS-KONAN, også kjent som ABS360 , er populært i bransjen blant verksteder og motor-entusiaster.alalla korjaamoissa ja moottoriurheilun harrastajien keskuudessa.

Kan du montere det selv?

Vi anbefaler ikke at du som amatør endrer festemålene. Systemet må justeres med spesielt verktøy som setter ringen med et trykk på 2 tonn. Dette krever høy nøyaktighet med måleinstrumenter som bare kan utføres av en profesjonell. Dessverre er det mindre seriøse aktører som "trykker" på ringen, men dette er noe vi fraråder deg å gjøre, da det kan forårsake alvorlige feil og du mister retten til garanti. Sørg derfor for at ABS360 blir montert av en anerkjent og sertifisert partner.