Støtte

GARANTIPOLICY
KONTAKTINFORMASJON
FAQ
ABS360
VERKTØY
Extra


Skiltnummer:

Er du på jakt etter felger til en bestemt bil? Skriv inn skiltnummer og vi vil vise deg felger som passer!
Skiltsearch_rim
ABS Wheels Logo
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din surfeopplevelse, vise personlig tilpassede annonser eller innhold og analysere vår trafikk. Ved å klikke "Godta alle" samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapselspolicy
Aksepter
Avvis
Juster
PLATINUM P5 POLISHED

PLATINUM P5 POLISHED

Vurdering  
         
Pris (Eks. mva)
FULLFØR UTVALGET OVENFOR!
Laster...
Bestill
IN-HOUSE EKSPERTER

IN-HOUSE EKSPERTER


Vårt dedikerte team på ABS Wheels er her for å hjelpe deg med individuelle løsninger når som helst. Spesialistene på ABS Wheels er alle utdannet etter bransjens høyeste standard. Alle dekkekspertene hos oss har minst 5 års erfaring, til tross for den lange erfaringen slutter vi aldri å utdanne vårt personale. Et eksempel på dette er Dekksskolen som i 2020 utdannet ABS. Dekksskolen drives av Sveriges Fordonsverkstäders Forening som har over 2000 svenske verksteder under sin ryggrad.

alt MODERN

TOPPMODERNE UTSTYR


Vår helt nye anlegg har det nyeste toppmoderne utstyret. Fra produksjon til smidig montering og "road force" balansering - vi kan uten problemer håndtere alle størrelser på dekk og felger. Allerede i 1999 hadde vi et moderne lokale, og noen år senere innviet vi Sveriges største felg-showroom. Fire år senere doblet vi lageret, og i dag har vi nærmere 4500 m².

alt SIZE

GARANTERT RIKTIG STØRRELSE


Når du bestiller felger fra oss, trenger du ikke bekymre deg for å kjøpe dem i feil størrelse! Vi har nemlig den bredeste bildatabasen i hele bransjen når det gjelder hvilke mål som gjelder for hvilke kjøretøy. Vi garanterer at de felgene vi tilbyr passer akkurat din bil / med riktig diameter, offset, backspace og bolt mønster.

TPMS-SENSORER

TPMS-SENSORER


TPMS-sensorer er tilgjengelige for kjøp og kan installeres her hos oss. Våre sensorer er originalkompatible og fungerer akkurat som originalsensorene. Din bestilling sendes fra vårt dedikerte dekk- og felganlegg og forsikres i emballasje sertifisert av transportør. Det er derfor ingen grunn til å bekymre seg for skader under frakten. Dine felger og/eller dekk vil bli levert i perfekt stand, klare til å installeres!


Jörgen Englund
         
Veldig bra service ved bestilling og råd angående dekk og felger, og den dagen jeg kom for å bytte gikk alt raskt.
Joakim Stenhammar
         
Kjøpte nye felger og dekk, men oppdaget at det var en lakkskade på den ene felgen. Kontaktet ABS Wheels og de løste alt.
Farugh Ebrahimpur
         
Kunnskapsrike med rask levering, og de hadde laveste pris på mine vinterhjul. Ingen ting å klage på, bare å anbefale.
Lars Lundqvist
         
Fantastisk service og gode råd ved kjøp av vinterdekk og felger. Rask levering. Veldig bra sted å handle dekk og felger.
Micaela Johansson
         
Bra nettside med all informasjon jeg trengte. Nå vet jeg hvem jeg skal besøke når det er tid for nye felger og dekk!
Takk så mye
Stefan Johansson
         
Flott showroom i Märsta hvor man kan se og føle på felgene før man kjøper dem, hyggelig og hjelpsomt personale med gode priser, anbefales.
Mr T
         
Utrolig god service. Kjøpte komplett vinterdekk, men fikk feil felger. Ringte og påpekte dette, fikk komme tilbake og de bestilte nye uten problemer.
Erik Atterström
         
God service og priser. Bor man i Stockholm, er dette det eneste stedet man bør besøke hvis man er på jakt etter nye felger.
Takk så mye.
Susanne Laurinski
         
Som jente er man bekymret for å bli lurt, men disse gutta kan man stole på! Rask montering. Ingen ventetid. Uslåelig pris (sammenlign selv).
Arash Nikoumaram
         
Topp service og selvfølgelig hyggelig personale! Jeg fikk hjelp til å kjøpe nye dekk på grunn av punktering, ringte kl. 14, dro inn litt senere og fikk hjelp umiddelbart.
Farugh Ebrahimpur
         
Kunnskapsrike med rask levering, og de hadde den laveste prisen på mine vinterhjul. Ingen ting å klage på, bare å anbefale.
Lars Lundqvist
         
Fantastisk service og gode råd ved kjøp av vinterdekk og felger. Rask levering. Veldig bra sted å handle dekk og felger.
Pär Bartelsson
         
Den beste dekk- og felgbedriften hver dag i uken... Gode priser, rask leveringstid og alltid en hyggelig og profesjonell behandling.
Takk så mye
Sam Dan
         
Fikk dekkene mye raskere enn jeg hadde forventet! Dekkene passet perfekt til bilen, noe som gjorde det enda bedre! Nå er bilen klar for vinteren!
Takk så mye
Christopher Fischel
         
God service og litt luksusfølelse med at de tar nøkkelen og kommer tilbake når hjulene er byttet.

Takk så mye
Roger Hamberg
         
Unngå butikken i høysesongen. Svært begrenset kundemottak, men veldig god service. Det er imidlertid veldig populært i høysesongen, som alle andre dekk/felg-firmaer.
Lars Lantz
         
Bra service og hyggelig personale.
Lars Lundqvist
         
Kanonbra service og gode råd ved kjøp av vinterdekk og felger. Rask levering. Et veldig bra sted å handle dekk og felger.
Axel Lindahl
         
Leveranse på mindre enn 24 timer.
Per Folkesson
         
Helt perfekt! Levering på 2 dager :)
Alexander Digholm
         
Supertrevlig personale på alle skift og svært kunnskapsrike. Anbefales.
Annica Borgström
         
Så utrolig hyggelige. Hjelpsomme.
Bo Lundahl
         
Superbra personale og eier.